søndag 26. april 2009

Tantejenta Lisa konfirmert :-)



I dag ble Lisa konfirmert i Bremsnes kirke. Været var med oss i dag og dagen ble feiret på Bremsnes skole. Lisa telte penger så dollaren lyste av øynene hennes:-)
Lisa ble konfirmert i budaden som hun arvet etter mamma og vesken er det "tante Paula" fra Søbstad som broderte til min konfirmasjon. Kjente at det var litt vedmodig når jenta mi ble velsignet av presten i dag. Prinsessa til tante begynner å bli voksen..... :-)

Sang til Lisa fra tante og onkel


Posted by Picasa

søndag 19. april 2009

Ny linse til kamera









I går kom den nye linsa til kameraet, så jeg har øvet meg litt i dag på tull og tøys inne.

AK loppemarked



Jeg var med å hjalp til på loppemarkedet til Averøy Kameratene på lørdag som hadde tilhold på Bruvoll skole. Er så mye bra og såååå mye rart som blir innlevert:-) Etter at vi var ferdig og skulle til å dumpe det som var igjen så fant jeg denne krystall-lysestaken fra Polen. Ikke brukt heller ser det ut som. Den ble med meg hjem og det er jo litt merkelig at folk ikke gjør seg et kupp på dette da til 20.-!!! Muligens de ikke gadd å bære på den for den var tung.... :-) Bra for meg!
Nå har vi bestillt flybillett til Oslo 16. mai for tur til varmere strøk 16. eller 17. mai. Skal bli deilig med litt varme ja :-)

mandag 13. april 2009

MAMMA 65 ÅR



Vår flotte og omsorgsfulle mamma fyller 65 i dag:-)
Pappa maste slik om en ny lampe på kjøkkenet, så det skal hun få i gave, fritt valg:-)
Vi skal på Bruhagen å spise 16 mann i dag og det skal bli koselig:-)

lørdag 4. april 2009

Ryddedag i hagen



Leif Helge har tatt fatt på saga igjen.... Vi fikk kappet ned bjørka som har vokst seg voldsomt til. Naboen er vel litt fornøyd med bedre utsikt nå:-)Vi vurderer sterkt å grave ut mye på baksiden på huset, slik at vi får utvidet plattingen enda mere.

Kandelaber på plass!


På Eide gardin og utstyr fant jeg denne.
Takk for tipsene:-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...