mandag 27. juli 2009

IKEA-katalog 2010 (USA)



Torsdag 6. august er det duket for årets store begivenhet for alle boliginteresserte. Da lanseres nemlig årets store katalog fra møbelgiganten Ikea.

Her kan du tyvtitte på den amerikanske katalogen:-)

http://onlinecatalog.ikea-usa.com/2010/ikea_catalog/US/

søndag 26. juli 2009

Neste innkjøp:-)



Denne lampen fra Kartell Bourgie White-gold er neste på ønskelista....
Hvit med gull på innsiden. Har ønsket meg den i gull i flere år, men fant denne i dag på nettet og falt pladask.....

Sjekk: http://www.kartell.com/





Denne i gull har jeg to stk fra før av og de vurderes å få ny adresse:soverom:-)
De blir i så fall erstattet med samme lampe, men bare i hvit utførelse. Lampene har jeg kjøpt på Ellos for 999.- pr stk.

torsdag 23. juli 2009

Fototapet










Vurderer sterkt å ha en vegg med fototapet på kjøkkenet. De fleste bildene har jeg tatt selv:-) Den med gaffel,kniv og skje så vi på en resturant i Danmark, og den var jo litt fin da:-)

www.eijffinger.com

tirsdag 21. juli 2009

KJØKKEN



Da har vi endelig fått noen til å legge tak hos oss:-) Er ikke mindre enn 350kvm med tak som skal legges:-) Har nesten bestemt oss for kjøkken også. Blir enten Mano hvit høyglans fra Kvik i Ålesund med teak benkeplate 6cm, eller så går vi for et Abstrakt høyglans fra IKEA....Blir nok et helt annet kjøkken enn det jeg hadde tenkt i utgangspunktet men det praktiske er mere viktig enn design:-)
Tegningene øvers så skal vask og koketopp bytte plass.
Det nederste bildet blir løsningen slik der blir i vårt kjøkken og øverst ser du Mano fra Kvik slik oppsettet blir hos oss. Kjøkkenøya blir 120*320 og skal ha koketopp og vask i seg, blir også seks sitteplasser rundt den. Gleder meg til å begynne å rive nå. Deler av den gamle innredningen skal jeg ha på vaskerommet.


Blomsterglede












Her om dagen fikk jeg en skjønn blomsterbukett av sønn og svigerdatter og noen dager senere kom min skjønne veninne Gro innom med en hvit orkide. Tenk hvor heldig jeg er som har sånne fantastiske mennesker rundt meg:-)
Har nesten blitt avhengig av å ha friske avskårne blomster inne.-)
Jeg har fått en forkjærlighet til orkideer. Så nå har jeg ikke mindre enn 7 stk hjemme og da er det alltid blomster på noen av de. Tenk hvor enkelt det er å stelle de. Tidligere så kastet jeg de da de var avblomstret......huff og huff
Klokken som henger på biblioteket kjøpte jeg på slutten av 80 tallet for kr 200.- og den tikker like bra enda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...