onsdag 27. januar 2010

Tusen takk Solveig

Denne flotte rosebuketten fikk jeg av mammas søte venninne Solveig i dag. Så deilig å få blomster når man minst forventer det. Du er en knupp Solveig, og tusen takk:-)

 

mandag 25. januar 2010

PAPPA



I dag er det et år siden pappa døde og savnet etter han er større enn størst om dagen....

GLAD I DEG FLOTTE PAPPAN MIN :-)

torsdag 21. januar 2010

GRATULERER MED 18-ÅRS DAGEN THOMAS

Tantegutten min Thomas fyller 18 år i dag. Jeg var så heldig å få lov til å være med på fødselen til Thomas og det var en unik opplevelse. Siden den dagen har vi hengt sammen i tykt og tynt. Er jo en velsignelse med egne barn, men jeg er veldig glad for den kontakten jeg har hatt med Thomas fra dag en. Siden vi bor rett ved siden av hverandre så har han gått ut og inn her hjemme som sitt andre hjem. Når han var liten så sto han plutselig bare i døra med ryggsekken på, og det betydde at han hadde bestemt seg for å overnatte:-) Som min mann sa i talen til konfirmasjonen hans, at hjemmet vårt var og er et lite fristed fra "helt tåpelige og håpløse" foreldre som ikke skjønner noen ting.....Vi har vel alle fått hørt den leksa fra våre egne:-) Vi håper også i fremtiden at Thomas vil komme tusslende inn døra hjem til oss og okkupere sofaen som det er det mest naturlige på jord.
Kjempeglad i deg Thomas og vi er fryktelig stolte over den flotte gutten du har blitt.

tirsdag 19. januar 2010

Chill Norway

Nå har jeg vært ganske flink pike i det nye året 2010. Kun sunn mat (litt kos på helg er lov da), og fornuftig porsjon trim, så er jeg så fornøyd med starten, at jeg skal unne meg dette antrekket fra Chill Norway. Jeg er blitt helt betatt av deres kolleksjon!!




Bildet er lånt fra http://www.homecoming.as

fredag 15. januar 2010

GLITTER & STAS

Er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er glad i glitter og stas. Hadde meg en fotorunde i dag og fikk knipset en knippe av min glitter & stas


Ingen skal beskylde meg for og ikke like hvite roser
 
 
 
 
 Buketten må jo ha litt brudeslør meg glitter på også....
 
 
Til og med talglys har litt glitter.... 
 
 
SKAPET MED DET RARE I 
 
 I dette skapet ligger mye av det vi gar tatt med oss fra turer og ting jeg har fått/arvet og ting jeg er veldig glad i
 
Sanden er med hjem fra stranden i Tulum i Mexico og skjellet fra Zakynthos 


Stein fra Naxos.... 
 
Æ vil færra t Mexico.... 
 
Denne fikk jeg av min sønn Vegard etter han kom hjem fra Polen-tur 

 
Dette hjertet fikk jag av min svigerinne Ingrid i julegave. Hmmm hva er dette tro.... 
 
Er faktisk en supersmart sak til å henge fra seg veska på. Man fester den til bordkanten og henger veska i den. SMART!!!! 
 
Denne fikk jeg av min sønn Vegard etter han kom hjem fra Polen-tur 
 
Får litt vårfølelse av disse.... 
 
 
 
Madonna i soloppgang.... 
 
 
 
Til og med glitter i sne og takrenne utenfor også.... 
 
 
Disse tulipanene fikk jeg av min søte veninne Gro
 
 
 
Dette bildet kjøpte jeg av en kunstner i Stavanger som heter Marit Ann Bolseth Addison (MABA), og ble helt betatt! Bildet er inndelt i tre, der det starter med en rød due helt nede og en tekst som sier: "På livets virkelige reise er din egen intuisjon din eneste læremester" 
 
 Ønsker alle en riktig god og fredfylt helg

onsdag 13. januar 2010

Nytt år, nye muligheter!

Ja da er vi kommet godt i gang med 2010. Har trua på at dette året skal innbringe masse spennende. Vi skal bli besteforeldre i april, noe vi gleder oss masse til. 3D-ultralyden sier at vi skal få en liten prinsesse <3 Lørdag reiste sofaen min som leg la ut på FINN.NO. Var et meget vanskelig valg å kvitte seg med denne, men dama som hentet den er den rette eier av denne. Dere MÅ gå inn å lese bloggen hennes. Koser meg gløgg i hjel med lesinga til henne og hun har et fantastisk nydelig hjem.

Her ser dere hvordan sofaen fikk det i sitt nye hjem 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...