søndag 3. mai 2009

Hage i fjor


I fjor så la jeg dyr kakaobark i bedet, men dette var bortkastet penger! Luktet og så bra ut en liten stund, men all barken forsvant i løpet av en stund. Så i år tror jeg at jeg legger opp mye stein rundt plantene:-)

4 kommentarer:

Hjerterom sa...

For en fin hage du har da!
Ugress kommer uansett :(
Ta meg en tur til Sletta en dag jeg å :)
Hærlig vær vi har:)))))Ha en fortsatt fin dag

Klem Siw

Britt Eva sa...

Herlig. Håper vi får masse finvær i år. Vi skal oppover i uke 27 så da har vi bestilt finvær.
Jeg har ikke sett dette merket hos B-young her - men det er sikkert fordi en del andre butikker har samme. Hei så lenge.
Britt Eva

ralfefarfars paradis sa...

Trodde kakaobark var tingen..men da vet jeg det...blir ikke mye hage i år p.g.a nysådd plen..men det er jo lov å tenke litt fremover..har en hekk med mye ugress under...men det er nok sant at ugress blir det uansett, og løvetann blir det bare mer og mer av!!
Ha en fin kveld!!
Lykke til med studiene- hørtes spennende ut!!

disa sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...