lørdag 12. desember 2009

Status dagen før 3.søndag i advent
Da er alle skrogene kommet opp og kjøkkenet begynner å ta form. Mangler selvfølgelig noe til kjøkkenet og håper på å få ryddet opp i det på mandag. Fikk montert innredningen til kolonial-skapet mitt som jeg er veldig fornøyd med, Vi har fått ferdig åpningen som vi tok mellom kjøkken og stue og håper at dette var riktig valg....Jeg mener iallefall det;-)
Jeg fikk tapetsert den veggen som jeg skulle ha dekortapeten og ble helt betatt......Den tapeten skal på ALLE veggene!!!! Den er helt lys og ikke så gulbrun som den ser ut på bildet. Blir skikkelig glam-faktor på kjøkkenet, men tror det kan rocke det litt opp jeg. Den andre tapeten med striper som jeg skulle bruke tar jeg inn på lilledoen, for der fikk jeg ordnet meg med vegghengt do nå. Ute i storgangen så sparklet jeg bare der den gml kjøkkendøra sto og malte bare litt for syns skyld. Blir over jul engang å gjøre om gangen....Så nå har jeg fått vasket litt og satt på plass de fleste møbler. Kommer nok til å vaske sagma hver dag frem til juleaften tenker jeg. Var på øyas kjøpesenter og kjøpte meg litt stæsj som "flink pike" takk til meg selv også i dag:-)
Ha en kos adventshelg alle sammen


2 kommentarer:

Ruths datter sa...

Her ser det jo fint ut etterhvert.Tapeten er super.Enig med deg.Det ordner seg nå til jul og da.Dere har stått på ser jeg.
God søndag til deg

Hjerterom sa...

Hei :)
Litt av et prosjekt før jul :)
Men kommer til å bli fint da!
Likte tapeten..
Lykke til videre med arbeidet,skal bli spennende å se ferdig resultat.

Klem Siw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...