tirsdag 18. november 2008

Hola fra Cozumel


Ja nå har vi hatt kraftig vind,overskyet og stengte havner siden søndag. Tempraturen holder seg heldigvis da:-)men i dag tirsdag 18.nov er sola på vei igjen:-) Leif Helge skulle prøve seg på dykkertur i dag, men ingen tur igjen pga været. De sier at det skal bli bedre til i morgen så da blir det dykking på far og SPA på mor:-)
Ingen så er ute og bader heller pga bølgene, men vi har jo flere flotte basseng her så bading blir det. Dagene går med til å ligge på solsenga,spise,drikke,lese og sove:-) Lørdag drar vi inn til Playa del Carmen igjen for litt kultur og opplevelser. Vi skal besøke Tulum og ruinene der og X-hela.
Klem fra oss til alle dere hjemme i kalde nord:-)

2 kommentarer:

pepperkverna sa...

Det så jo deilig ut da! Hege

Per_Nittedal sa...

hola!! como estas? buien? :-D
ja, kjenner meg igjen der ja. det er det som er en forddel med å dra dit på denna årstiden, det regner og blåser litt omenanj... man slipper den varmen, men jeg er vel som deg jeg da vigdis, liker ikke når det blir for varmt rundt meg:-)
skal hanj far fiske noe der da? vet det er fine tarpoon terreng der og en liten marlin (100kg+) er vel heller ikke å forakte..
http://www.wyndhamcozumel.com/
var inne på hjemme siden deres å titta litt å..fin plass det der...
http://www.interactivecozumel.net/islandercollection/media/wyndham_gallery.asp (image 23) skjønner hva du mener det er godt med spa, men jeg og monica bruker bare vanlig sjokoladesaus vi da :-D
her i "oslo" er det rundt 0 graden. jeg er sykemeldt pga rygg og knærne, legen ga meg en rekvisisjon til venezuela....nei da, men kjenner det begyner å suge litt i reiseborttilvarmentarmen...
formelig , lengter tilbake til carabien igjen...
ser det er 22 grader der hos dere nå.er ett halvt år til det like mye her igjen ;-)
ellers så håper jeg dere råååå kosere dere der borte
så hilser du så mye til leif helge:-)
Per :-)
ps. har dere sett cozumel gråreven der borte ennå da?

hilsen per

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...