tirsdag 25. november 2008

Tulum


Da er vi kommet til Playa del Carmen igjen
Mandag reiste vi inn til Tulum for å se på ruinene etter Mayaene.. Vi hoppet på en lokal buss og det tok en liten time å komme til Tulum. En fantastisk opplevelse å se byggverkene som var der. Man kunne bare lukke øynene og skjønne hvordan indianerne levde her. Iguanaene var overalt i alle størrelser, og de var tydeligvis vant til å ha mye folk rundt seg. Vi reiste inn til sentrum en tur og gikk bare to sidegater vekk og da kom virkelig slummen frem. Her lever de primitivt. Jeg fikk meg ikke til å knipse noen bilder der, untatt ett, da vi var de eneste turistene som hadde forvillet oss dit:-)
Etter besøket på ruinene tok vi taxi ned til stranda og fikk se deeeeen utrolige flotte plassen. Her var vi kommet til karibien på sitt beste. Krittvit puddersand, turkis hav og bølgesus;-) Siden det ligger store rev utenfor her så har ikke orkanen ødelagt noe av stranden. Dette var virkelig flott. Bølgene var deilig å surfe/svømme på så vi var glade for at vi ha med badetøy :-) Vannet var skikkelig varmt så her ble vi til sen ettermiddag. I kveld er det mexicansk aften på hotellet så da blir det vel god mat og drikke igjen:-)

Sender en god og varm hilsen til mamma som er på sykehuset:-)
Klem fra Vigdis & Leif

1 kommentar:

Aina Wie Moen sa...

Herrrreguuuuud......jeg er såååå misunnelig!

Var på Playa del Carmen i august på sommer ferie og kan bare tenke meg hvor herlig du har det.
Nyt sol og varme, her skraper vi bil og måker snø, og den eneste varmen vi kjenner, er fra brennende talglys og fyr i ovnen....

Kos deg videre!

Fra kalde trøndelag, Aina Wie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...